My prezi goes blank when editing


#1

I have been working on my prezi and now everytime I go to edit it goes blank and an exclamation mark surrounded by a circle comes up. It looks as though I lost my work, but I don’t think so because it is all there before I go to edit. Can anyone help? Thanks!


#2

Hi, your content must have zoomed away. Please read the related article and step by step workaround and get back if you still need assistance: http://prezi.com/learn/zoomed-away-pr…


#3

It goes completely white, I don’t even see the home bar. All I see is an exclamation mark surrounded by a circle. Before I hit edit, everything seems to be downloaded. Then that comes up and I can’t do anything on the screen. I have other prezis that I can go in and edit, so I’m not sure what is going on with this one. If you have any other suggestions that would be great. Thanks!


#4

Can you please send over your prezi’s edit URL?


#5

Here you go:
http://prezi.com/vioww0flaxft/edit/#2… (edit)

http://prezi.com/vioww0flaxft/copy-of… (before edit)

I tried it again and thought it was going to work and then it went blank. Thanks for your help!


#6

Hi Jennifer, you have lots of big images in your prezi and you have them on ever zoom level. This makes the prezis extremely slow. I have a MacBook Pro with 4 Gigs of RAM and still my browser froze when I wanted to open your prezi. I would suggest to open it on a very fast computer, wait until the entire content loads, and then group select and scale up the smallest parts and shrink the biggest ones. Also try to add less images/smaller ones.


#7

Thank you so much for your suggestion! I was able to delete some pictures and resize images and that helped tremendously!